Presentem el Congrés SocioAmbiental de Catalunya

30 de setembre de 2020

Ecologistes de Catalunya (EdC), la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) i la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) hem iniciat aquest congrés que vol ser una trobada de totes les entitats ambientalistes i altres sectors estratègics amb l’objectiu de coordinar l’estratègia d’incidència política a Catalunya.

El congrés a ens permetrà elaborar un document comú de posicionament i propostes polítiques en relació amb els diferents àmbits de treball i incidència de les organitzacions socioambientals. 

Per assolir aquest objectiu, el congrés consta de 3 Fases:

  • Fase 1 – Grups de Treball. Estaran actius fins a la celebració del congrés.
  • Fase 2 – Celebració del congrés. Previst per la primavera del 2021
  • Fase 3 – Incidència política per promoure les propostes polítiques acordades. Al llarg del 2021

Els Grups de Treball

Amb la finalitat d’iniciar el treball d’aquesta estratègia d’incidència política, s’han creat una sèrie de Grups de Treball que debatran entorn a 8 temàtiques diferents. Els resultats dels debats dels Grups de Treball donaran peu a la celebració del propi congrés i, posteriorment, a la incidència política per promoure les propostes acordades.

Us emplacem a participar d’aquest Congrés, per repensar les polítiques ambientals i el sistema econòmic i social des de les organitzacions socioambientals.