Ja podeu apuntar-vos als Grups de Treball

30 de setembre de 2020

Si voleu contribuir a proposar i analitzar les diferents propostes polítiques que sorgeixin per temàtiques, inscriviu-vos als Grups de Treball que més us interessin.

En breu publicarem els documents inicials dels 8 Grups de Treball, per a que pogueu consultar el plantejament inicial del qual partim.

Per a cada temàtica identificada, la comissió executiva del congrés ha redactat una proposta política inicial. Aquesta proposta només pretén ser un primer document per facilitar el debat i serà sotmesa a aportacions i modificacions de forma compartida entre totes aquelles persones que formin part del Grup de Treball específic (a través de documents e-Wiki) durant un període de 3 setmanes aproximadament. Un cop finalitzat aquest període, la comissió executiva del congrés incorporarà totes les aportacions rebudes a les fitxes i es realitzarà una jornada en línia de debat obert entre les persones que formen part del Grup de Treball, a fi de consensuar propostes i traslladar qüestions pendents de resoldre durant els actes centrals del congrés (es faran 8 sessions en línia de retorn per als 8 grups de treball).